?

Log in

No account? Create an account
 
 
03 August 2011 @ 09:31 pm
 
ARVATKAA MITÄ! MÄ PÄIVITÄN!
AAAAAAAAAAAAAAAA TÄTÄ HULLUUTTA.

Ja miksi? Koska sain vihdoinkin aikaiseksi vastattua viiteen kysymykseen, jotka mulle annettiin kauan kauan sitten.

1. Mikä on ollut sun elämäs paras päivä?
Tää oli TOSI vaikee kysymys ja syy minkä takia kysymyksiin vastaamisiin meni niin kauan ja syy miks en oo päivittänyt journalia koska "viiteen kysymykseen teen vastaukset ensin". Ensin aattelin laittaa tähän jotain EN TIEDÄ henkistä, mutta eeei.

Saatte japanilässynläätä koska mun elämässä ei oo tapahtunut muuta. Ettekä saa vaan yhtä päivää koska en pysty.

Ensin. Päivä jollon tajusin että pääsen oikeesti Japaniin. Ehkä sillon kun sain perhetiedot? Pari viikkoo ennen lähtöö. Niitä oli odotettu, lähtöö oli odotettu, jutusta oli haaveiltu monta vuotta. Musta tuntuu että hymyilin lähtöpäivään asti ja olin niin innoissani niiiiin innoissani.

Tai Japaniin meno ja Japanista paluu. Ainut päivä joka on ollut kamalampi kun se päivä jollon lähdin Suomesta oli se kun lähdin Japanista, ainut päivä joka on ollut parempi kun se päivä jollon pääsin Japaniin oli se kun pääsin Suomeen.

2. Mikä on sun mieleenpainuvin kokemus Japanista?
Haluisin sanoo tähän jotain suurta. Kaikki ne matkat perheen/koulun kanssa ympäri Japania? Monta upeeta temppeleitä, monta täydellistä maisemaa. Eri kaupunki tuntu eri maalta. Tai se että näin oikeesti normaalii arkee ja kouluelämää? Sain oikeesti japanilaisia kavereita. Synttärijuhlat vuorella 40 asteen kuumeessa....

Se kun valtavan stressaamisen jälkeen näin ensimmäisen kerran hostperheen ja huomasin että olin oikeesti tervetullut. Se kun menin ekaa kertaa kouluun, näin että nekin on vaan ihmisiä ja mulle tultiin jopa jutteleen. Se kun viimeisinä viikkoina huomasin että musta oli oikeesti tykätty, että musta oli tullut tärkee ja että sitten kun meen takas Suomeen, muakin ikävöidään.

Mutta semmosta joka sillon oli mieleenpainuvaa on vaikee muistaa, koska pienet turhat muistot jyrää sellasten yli :*i Se mitä nyt vuoden jälkeen muistelee kaiholla on automatkat perheen kanssa, jalkakäytävättömät lähikadut, ruoka, tv-ohjelmat, juoma-automaatit, junat, karaoke, Tenjin, koulumatkat, kouluaamut (??? aika kultaa muistot).

Ää en tiedä.

3. Tuntuuko susta, että vuosi Japanissa on muuttanut sua jotenkin?

Voisin väittää että joo, on muuttanut. Ei mitenkään suuresti eikä varsinkaan niillä aloilla missä olisin toivonut muutosta, koska oon vieläkin kauheen epävarma ja meen pieneen paniikkiin aina kun mun pitäis hoitaa joku oma asiani yksin. .... Oikeestaan mikään näistä mun peruspiirteistäni ei oo muuttunut, korkeintaan osaan ehkä jotain small talkia heittää paremmin.

MUTTA omasta mielestäni ihan hyvä muutos on, että oon oppinut ikään kuin... tuleen toimeen negatiivistenkin tunteiden kanssa. Tai siis, niin tyhmän dramaattiselta kun se kuulostaakin, ennen matkaa en koskaan oikeesti kaivannut minnekään enkä ikävöinyt ketään niin pahasti että itksin. Enkä koskaan ollut/antanut itteni olla masentunut tai surullinen. En kyllä vieläkään niitä avoimesti esittele eikä tarvikaan, mutta nyt osaan ehkä käsitellä niitä paremmin. Enkä patoo niitä niin että loppujen lopuksi alan poraamaan hervottomasti jonkun piirretyn onnelliselle lopulle tai jotain vastaavaa.

Sit jotain kaikkee kivaa pientä eli ihmisten läimiminen, suun peittäminen käsillä, "oi" -> "HEI" ynnä muut äänet...

4. Minkälaisena sä näet tulevaisuutes tällä hetkellä?

Jos jätetään nyt pois kaikki masentavat "kusen lukion ja kirjotukset ja joudun meneen kaiken paskan uudestaan".
Oon ihan järkyttävän kahden vaiheilla kun visioin sitä mitä lukion jälkeen. Ne tulee sillain kausittain, japanikausi ja länkkärikausi.

a) Japani. Koska sitä mä oikeesti haluan ja pelkään että jos en niin tekisi, katuisin sitä koko elämäni (plus mä en välttämättä tarttis kolmatta maata johon alan tuntea koti-ikävää kun pääsen pois sieltä :I ). Muuttaisin Tokioon tai Osakaan johonkin torakoiden asuttamaan läävään, tekisin jossain ravintolassa tiskaajana osa-aikaista työtä. kävisin ne 1-3 vuotta koulua, hankkisin ammatin pastry chefinä tai hair & make-up artistina ja tulisin ehkä pois, menisin ehkä muualle, jäisin ehkä sinne vielä hetkeksi.

b) joku normaali maa aka Suomi tai englanninkielinen. Koska olis kiva olla paikassa jossa olemukseni ei kirkuisi että"ULKOMAALAINEN". Ja koska vuosi erossa kavereista on aivan helvetin vaikeeta, en tiedä kuinka kunnialla pystyisin siihen enää uudestaan. Tota noi koulutusalat olis samat, paitsi että englanninkielisessä maassa teatterikoulukin olis semimahdollinen.

Mahdollisempaa tai ainakin helpompaa (ja vähemmän rahaa syövää) on jos jään roikkumaan lapsuuden kotikulmille kadunlakaisijana ja jee.

Ja sitten tapaan tietysti unelmien prinssin ja saan ne kaikki nemo simeonit ja kalle pierret jotka mun piti, elän onnellisen ja kuolen vanhana nukkuessani. Tai vaihtoehtoisesti hyppään katolta ennen kun täytän 30.

5.
(Tän haluan näköjään tietää kaikista) Eli mikä on sun ihan ensimmäinen muisto?
Musta tuntuu sille että mun ensimmäinen selkeä muisto on sellainen, jossa oon iskän, äidin ja serkun kanssa saunassa. Olin piirrellyt tussilla jalkoihini (...) ja sitten isä kyseli vihaisena että miten noi on tullut ja serkku koitti puolustella mua sanomalla että mörkö teki ne. JA ISÄ EI USKONUT?? Ja sitä ennen tai sen jälkeisenä päivänä, kuitenkin serkun saman vierailun aikaan se kaatui ja sen violetit sukkahousut meni rikki. Ja meidän olohuoneessa oli vanha vihreäksi maalattu pulpetti ja serkku pissasi sohvalle ja olin kateellinen koska se sai sen jälkeen liikaa äidin huomiota ja nostin metelin, heittäydyin katkeraksi ämmäkäsi ja itkin kuinka olisin juuri silloin halunnut mennä sohvalle.

Nyt kun velvollisuudet on hoidettu, voin vihdoin ottaa tän taas kunnolla käyttööni ja tulla tänne kitiseen kun oon nukkunut vähän tai kuinka aikaansaamaton oon tai kuinka löysin inspiraation. Tätä olenkin odottanut! Nyt haluun tehä uuden ulkoasun ja ja uuden KAIKKI.
 
 
Mood: pleasedpleased
Music: Blondie - I Touch Myself
 
 
 
Fanyare_fanyare_ on August 3rd, 2011 10:00 pm (UTC)
Jeee vastaukset!!! Ihanaa luettavaa, hajosin kieltämättä kusisohvalle XDD
myselfishjoymyselfishjoy on August 4th, 2011 07:51 pm (UTC)
jossu, mistä saan kysymykset ;__; haluan.................