?

Log in

No account? Create an account
Lattialaatta
12 February 2010 @ 11:24 am
--  
olenko ihan saatanasta jos luin äsken kärpästen herra -ficin?
 
 
Lattialaatta
26 January 2010 @ 01:05 pm
--  
Mun piti tulla vähän tänne oleen taas nörttiä jne sen animetapahtuman jälkeen kun en kehtaa virallisessa blogissa vouhkata.
Vaikka säästän ne suuremmat vouhkaukset siihen kun saan kuvia, mutta nyt oikeesti tulin kertoon vaan sen että yhtäkkiä vocaloid.

Oon jo pari vuotta (...? ehkä sen verran) tiennyt niistä enkä koskaan kiinnittänyt pahemmin huomioo paitsi sen verran että mulla on world is mine soittimessa. Mut sen animejutun jälkeen, kun siellä oli niin tajuttoman kaunis ja täydellinen miku-cosplay ja muutenkin vocaloideja vaan joka paikassa niin yhtäkkiä oon täällä koneella hullunkiilto silmissä ettimässä kaikkee niitä.

Pyh.
 
 
Lattialaatta
25 December 2009 @ 07:27 pm
--  
Mun piti oikeesti mennä nukkuun kaks tuntia sitten, mutta istunkin tässä ja kuuntelen pokemonin tunnaria. D:
(ruotsiks se kuulostaa aika vahvalta)

emt. Hyvää joulua?
 
 
Lattialaatta
07 December 2009 @ 02:36 pm
--  
Mua vähän hirvittää toi mun kasvava doujinshivarasto. Ihannn pikkasen. Joka kerta kun meen mandarageen, kulutan 2000 doujinsheijin. Onneks en mee turhan usein. Paitsi eilen. Ja tänään ja huomennakin meen. Luulin etten koskaan pystyisi ostaan mitään semmosta koska iik nolottaa, mutta kun siellä on tosiaan se yks kerros oikein varattu niille ja orginaaleille bl-sarjakuville. Ja siellä on tosi rento ilmapiiri kun kaikki vaan yhdessä käymässä niitä läpi ja myyjät on tosi mukavia aina ja ;___;

Ja sit tälleen ihan taas asiallista ja kiinnostavaa tekstiä. Mutta. Öö. Kävin tänään ostamassa ekaa kertaa rintsikoita täällä. F. MITÄ VITTUA JAPANILAISET? (oon kyl aina miettinytkin että miten japsistaroilla voi muka olla rinnat kokoo F, mutta nyt ymmärrän)
Mut oli kyllä niin tapposöpöjä versioita niistä että ihan sattui jättää niitä ostamatta. Ja halpoja, että kohmuan niitä sitten kolmesataa erilaista mukaani suomeen, varastoksi.
 
 
Lattialaatta
25 November 2009 @ 04:37 pm
--  
Oon vähän nostalgisella tuulella nyt niin ajattelin laittaa teille tämän.
 
 
 
Lattialaatta
31 October 2009 @ 04:17 pm
--  
Oon kauheen ilonen että jos näen jonkun upeita piirrustuksia niin muhun ei iske alemmuskompleksi vaan päinvastoin sellanen palava raivo sismipään että "VIELÄ JOSKUS MINÄKIN HALUAN OLLA NOIN HYVÄ, HARJOITTELEMAAN >>>>>>>>>>8|". Ja vähän jänää kuinka mun syke kiihtyy samalla. Ihme adrenaliinipurkauksia deviantartista.

Ja mun tulevaisuuden haaveet on täällä kirkastunut. Haluan floristiksi! Meen Englantiin opiskeleen floristiksi ja sit käyn Japanissa opiskeleen vielä vähän ikebanaa ja sit hankin jonkun työpaikan jossain eliittikukkakaupassa ja asettelen täydellisiä kukkakimppuja ja myyn niitä rikkaille asiakkaille ja kukitan julkkisten hääjuhlia ja asun kattohuoneistossa kolmen kissan kanssa ja mun kuukausitulot on 4000 euroa verojen jälkeen. Kiitos.

Ja asia jonka havaitsin tässä pari päivää sitten ja joka teitä kaikkia varmaan kiinnostaa ihan käsittämättömästi, mutta mun on pakko saatava se pois mun sydämeltä.
Mun tissit on kutistunut XDDDD
Tai sitten mun rintsikat on mystisesti suurentuntu. Mutta tää ei oo kyllä yhtään hauskaa, japanilaistun täällä ihan täysin.
Miiiiiiksiiiiiiii????????
 
 
Lattialaatta
17 September 2009 @ 07:02 pm
--  
Naa jotkut miehet on ihan sairaita taalla :D
Oltiin eilen slovenialaisen Dorotean ja meidan japaninopettajan kanssa Tenjinissa (Fukuokan keskusta) ja se japaniopettaja poikkesi johonkin kauppaan ja jaatiin sit kaksin odottaan.
Jostain siihen pelmahti kolme sellasta oikein coolisti laittautunutta japanilaista nuortamiesta, vaalennetut pitkahkot hiukset, kauluspaidat, kiiltavat kengat... sellasia host-baarien tyontekijoiden nakosia, sellasia joiden tyo on viihdyttaa naisia, ei mitaan mieshuoria, mutta ammattiflirttailijoita tms.
Yks niista rupes puhuun englantia meille, kyseli nimia ja esitteli ittensa ja ne kaks muuta otti kannykalla kuvia. Sit ne kyseli koulusta, koska mulla oli seifuku ja doro oli petturi ja vaihtoi normaaleihin vaatteisiin koululla, sitten ne puheli jotain epamaaraisia ja kehui etta kauniita ja mulle se yks sano jotain marilyn monroesta. Mun hame lensi jossain vaiheessa turhan animesti ilmaan ja ne meni etta niceee 8< Ja jotenkin kaks niista tuli poseeraan meidan kanssa kuvaan ja kolmas niista otti kuvan ja sit ne hyvasteli meidat ja lahti pois.

Parasta oli kylla se kun opettaja tuli takas ja osotti sinne pain mihin ne pojat oli jo kadonnut, etta "tuonne teidan ei sovi menna, siella on vahan hamaria yonviettopaikkoja". Oltiin vahan silleen etta jjoo tama selitti kaiken.

Mutta musta tuntuu etta noilla joillain ei oo minkaanlaisia vaatimuksia jos on ulkomaalainen tytto kyseessa. Koska jos meille (dorohan on mua viela pidempi ja jotenkin miehekkaammin rakennettu ja tumma ja eika mikaan tyrmaavan upea, vaikka ei nyt rumakaan) tulee puhuun tommosia niin se on joko kaverien keskeinen lappa tai sit ne on ihan naamarajaa vailla.

Muuten menee tosi hyvin ja lihon tassa perheessa sata kiloa, koska yy syon niin paljon kaikkea ylimaaraista kun vertaa aiempaan.
 
 
Lattialaatta
15 September 2009 @ 04:29 pm
--  
oon nyt toisessa perheessa tosiaan sen viikon ja mulleioo lapparia mukana niin a:a:kkosista voitte vaan haaveilla.

ei mulla oikeesti muuta kerrottavaa oo nyt paitsi se, etta mulla on tosi ahkera olo kun dataan naiden keittiossa ja perheen poika imuroi mun ymparilla. tytto lahti toihin, se tyoskentelee kakkukaupassa.

Ja mun koulumatka kesti iltapaivalla kaks tuntia, koska en osannut vaihtaa nopeampaan junaan niin menin koko matkan hitaalla junalla. 

Ja ostettiin kengat.

Ja naiden talo ja perhe on valtavat, taallon isovanhemmatkin messissa. JA NAILLA ON TV. Kaksikin, toinen keittiossa, etta voi katsella samalla kun tekee ruokaa ja toinen ruokailuhuoneessa, joka on oikeasti samaa huonetta kun keittio, etta voi katsella samalla kun syo. Ja autossakin tietysti, unohdin.
Ei voisi paremmin menna.
 
 
Lattialaatta
03 September 2009 @ 03:29 pm
--  
Tuun tänne fanityttöileen, koska Risa on ihana XD
Me yhdessä vouhkattiin pari päivää sitten Arashista ja kun sanoin että mun lemppari on Aiba niin sain tänään siltä nipun Aibakuvia ja äää ihana tyttö.
Sitten tänään kun tehtiin festivaalivalmisteluja niin kuunneltiin Arashia (meidän luokanopettaja oli söpö, se on sellainen viileä ja asiallinen nainen, mutta kun piti liimailla tarroja vihkoihin niin se oli niin innoissaan. Ja yhdessä vähän vouhkattiin Aibasta, kun sekin tykkää siitä), myöhemmin Risa käytti mun sen hetkisestä ilmeestä sanaa "niyaniya" (joku itsekseen virnuilun ääniefekti) ja sekin sai mut taas kauheen iloseks.

Sit tapasin Yukikon äidin, kun se toi koululle jotain festivaalijuttuja ja hain niitä Yukikon kanssa ja se oli ihana nainen, kutsui mut niille joskus leikkimään. Myöhemmin Yukikokin sanoi, että voit tulla joskus kattoon meidän koiria ja vähän mulla on nyt rakastettu olo.

Koulun varsinasien loppumisen jälkeenkin oli tosi kivaa, kun oltiin Risan, Yukikon, Kanakon, Shiin ja Kein kanssa luokkahuoneessa teippaamassa niitä väriliehukkeita kattoon ja puhaltelemassa ilmapalloja ja pumppaamassa uima-altaaseen ilmaa ja syötiin keksejä (VAIKKA SE ON KIELLETTYÄ >8I) ja kuunneltiin musiikkia. Oli niin kivaa, että mua harmitti vähän lähtee jo kuuden aikaan pois koulusta, koska en ollut varoittanut hostäitiä, enkä viitsinyt myöhästyä illalliselta.
Ja sitten sain kuulla koko iltapäivän että kuinka kawaii oon ja kuinka mun syömistapa on söpö ja mun tapa tulla katosta roikkuvien värikkäiden paperiliehukkeiden välistä on söpö. Ehheh <3

 
 
Lattialaatta
23 August 2009 @ 02:13 pm
--  
AJATTELIN VAAN KERTOA ETTÄ HENGISSÄ OON JA KAIKKI KUNNOSSA.
Tiivistän viikon fiilikset, ja virallisessa blogissa kerron kaiken sit paremmin. JA LAITAN KUVIA.

1. Ilma. Joka ikinen vaihtari on kertonut että KAUHEAN KUUMA JA KOSTEA LÖYHÄHDYS TULI KUN ASTUI ULOS KONEESTA ja se on niin totta. Ekoina päivinä se kuumuus yllätti aina kun meni pihalle.
2. Ötökät. Tokiossa ne metelöi niiiiiin kovaa ja odotin vähän että täällä on jotain vielä pahempaa, mutta ei sittenkään. Ja onhan ne isojakin. Ja leirillä Seidin (suominaapurin) huoneessa oli myös yksi ihana yllättys, mussukka oli noin kämmenen kokoinen, liikkui nopeaa ja japanilaiset leirinvetäjätkään ei tiennyt että mikä se on. Että jos joku tunnistaa tämmöisen, niin kertokaa.
3. Juoma-automaatit. Kertoo kaiken.
4. Miehet. En tuu täältä pois 8<

Ja sit kun Tokion kulttuurikierros käytettiin Harajukussa shoppaillen suomivaihtarien kanssa, niin vähän haluaisin uudestaan purikuraa koska yy se oli kivaa.